Over praktijk WegWijs

 

Mijn naam is Lianne Frericks. In mei 2016 ben ik afgestudeerd als haptotherpeut.
Door de haptotherapie heb ik geleerd om weer te voelen waar mijn grenzen liggen, waardoor ik beter voor mezelf ben gaan zorgen. Hierdoor heb ik ook keuzes kunnen maken die nodig waren en twijfels los kunnen laten die me ervan weerhielden om voor mezelf te kiezen.

Door mijn verpleegkundige achtergrond en mijn opleiding en ervaring als haptotherapeut, ben ik goed in staat om je bij de hand te nemen en een stukje met je mee te lopen om je eigen weg weer te vinden. Zodat ook jij heldere keuzes kan maken en goed voor jezelf kan zorgen.

Zelf heb ik de laatste jaren voor de nodige uitdagingen gestaan, zoals het leven met een beperkt functionerende nier en daarop volgende niertransplantatie, het omgaan met een scheiding en het ontmoeten van mijn zielsliefde.
Dus ik weet uit eigen ervaring dat deze situaties een behoorlijke uitdaging kunnen zijn.