Haptotherapie Nijverdal

Wanneer je over grenzen bent gegaan in denken en doen, in werken en presteren, dan is het fijn om weer terug te kunnen naar je basis. De plek in jezelf waar je kan ‘thuiskomen’ als je in de war bent.

Door het contact met die basis in jezelf te herstellen weet je zelf heel goed wat er nodig is om je leven weer in balans te krijgen. Als je voelt waar je grenzen liggen en waar je blij van wordt, kan je andere keuzes maken.

Haptotherapie kan je daarbij helpen. Samen gaan we in gesprek,waarin het gaat over jouw beleving van de wereld om je heen. In de ervaringsoefeningen kun je ervaren hoe jij in de wereld staat.  En tijdens de aanraking, het meest directe contact, wordt duidelijk hoe jij in contact staat met de wereld om je heen. Hoeveel ruimte heb jij in jezelf om de ander te ontmoeten.

Samen gaan we ontdekken hoe jij de patronen die je hebt ontwikkeld, kunt uitbreiden zodat je meer mogelijkheden hebt om te kiezen voor jezelf en daarmee voor meer balans in je leven Naast de individuele therapie heb ik me ook gespecialiseerd in de haptonomische ouderbegeleiding tijdens de zwangerschap. Vader of moeder worden zorgt voor een grote verandering in jezelf, maar ook in jullie relatie, zeker wanneer dit jullie eerste kindje is.
Hoe gaan jullie elk om met deze verandering en hoe doen jullie dat samen?
Tijdens de ouderbegeleiding leren jullie om samen ruimte te maken voor nieuw leven.
Deze vorm van  zwangerschapsbegeleiding bestaat uit 8 sessies, waarvan 7 voor de bevalling en 1 na de bevalling. Omdat het fijn is dat jullie je kindje al kunnen voelen, starten we tussen de 20 en 25 weken zwangerschap.